Frakt & Leverans

Vilka fraktkostnader tillkommer när jag handlar hos er?

 

DESTINATIONER FRAKTKOSTNADER (2-6 arbetsdagar)
Sverige Fri frakt
UK & Channel Islands Fri frakt
Österrike Fri frakt
Belgien Fri frakt
Danmark Fri frakt
Finland Fri frakt
Frankrike Fri frakt
Tyskland Fri frakt
Irland Fri frakt
Italien Fri frakt
Luxemburg Fri frakt
Nederländerna Fri frakt
Norge NOK 250
Spanien Fri frakt
Schweiz. CHF 25
Tsjekkisk Republikk Fri frakt
Polen Fri frakt

 

Tyvärr levererar vi inte till något land som inte angivits ovan.

+ Kommer ni att informera mig när min beställning har skickats?

Ja, när din beställning har behandlats och skickats från vårt lager kommer du att få ett e-mail som informerar om detta. Det kan också vara möjligt för dig att följa din leverans via hemsidan för det transportföretag vi använder (beroende på vilket land vi skickar till). Du kan också logga in och se denna information via ditt användarkonto.

+ Hur lång tid tar det för beställningen att komma fram?

Vi levererar normalt mellan en till sex arbetsdagar, beroende på vilket land beställningen skall skickas till. Notera att oförutsedda väderförhållanden kan komma att påverka leveranstiden.

Vi gör allt vad vi kan för att leverera beställningar inom ovan angiven tidsram men tyvärr så är förseningar ibland oundvikliga. Om du inte har mottagit din leverans inom ovan nämnda tidsram, vänligen ta kontakt med vår kundservice på +44 (0)1202 94644. Om vi misslyckas med att leverera din beställning inom 30 dagar så kommer vi att ta kontakt med dig och ange anledning till varför. Därefter om du önskar avbryta din beställning så kommer vi att göra en återbetalning till dig. Vi har inget annat ansvar i fråga om försenade leveranser.

+ Jag bor inte i UK, kan jag ändå beställa från er hemsida?

Vi levererar till Belgien, Danmark, Tsjekkisk Republikk, Finland, Frankrike, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Spanien, Sverige, Tyskland, UK och Österrike.

+ Kan du skicka alla mina beställningar samtidigt?

Tyvärr kan vi inte garantera att skicka separata beställningar samtidigt eftersom de kan komma att bearbetas vid olika tidpunkter i vårt lager.

+ Kan du skicka olika produkter från samma beställning till olika adresser.

Tyvärr inte. Om du önskar att få olika varor skickade till olika adresser måste du göra olika beställningar.

+ Måste jag skriva under med min underskrift när jag tar emot min beställning?

Ja, en underskrift krävs för samtliga leveranser från Osprey Europe. Vi kan även sända din beställning till din arbetsplats om det underlättar för dig.

+ Vad händer om jag inte är hemma när transportföretaget försöker leverera mitt paket?

Transportföretaget kommer at försöka leverera vid ytterligare ett tillfälle till den adress som du angivit. Om det inte finns någon som kan ta emot leveransen vid andra leveransförsöket så kommer de att lämna paketet hos ditt lokala utlämningsställe så att du kan hämta det där. För våra kunder utanför UK, om det inte finns någon som kan ta emot leveransen så kommer de att lämna paketet hos ditt lokala utlämningsställe. De kommer lämna ett meddelande med information om var du kan hämta ditt paket.

+ Min beställning ska levereras till en adress utanför UK, betyder det att jag behöver betala importskatt på de varor jag beställer?

Om du är bosatt i ett land inom EU så tillkommer ingen importskatt. Om du är bosatt i ett land utanför EU kan du komma att behöva betala moms eller importskatt på din leverans eftersom vi skickar alla leveranser enligt DDU (Delivery Duty Unpaid).

Importregler varierar från land till land så vi rekommenderar att du talar med ditt lokala tullverk för mer information om vad som gäller.

Osprey Europe ställer sig inte ansvarig för om någon leverans tas om hand av något lokalt tullverket då Osprey Eurpoe inte har någon kontroll över vilka importavgifter som kan komma att tillkomma. Som kund rekommenderar vi dig att ta kontakt med ditt lokala tullverk för mer information och klargörelse om ett paket blivit beslagtaget i tullen.

+ Min beställning har levererats men den är inte komplett utan varor saknas.

Vi ber om ursäkt om någon vara saknas från din beställning men vänligen notera att på grund av våra ryggsäckars storlekar så kan det vara så att vi delat upp din beställning i flera leveranser. Vi rekommenderar att du kontrollerar din orderbekräftelse som vi skickat dig via e-mail då vi i denna specificerat beräknat leveransdatum för respektive vara. Du kan därefter också besöka transportföretagets hemsida och följa din beställning via dem. Du är också välkommen att ta kontakt med vår kundservice på telefonnummer +44 (0)1202 946444. Vår kundservices öppettider är Måndag-Fredag 9.30-18.00 (med undantag för helgdagar i Storbritannien).

+ Kan jag ändra leveransadress efter att jag har skickat in min beställning?

Tyvärr kan du inte ändra leveransadress efter att din beställning har skickats in till oss.